Piscina

Funcionament piscina

Per a accedir a la piscina hem d’accionar el torn o bé amb un codi QR a través de la APP apuntaT.com o bé amb el tiquet de venta de la entrada escanejant el codi al lector del torn. O podem amb la polsera d’abonat, apropant-la al lector del torn.

Per sortir seguim el mateix procediment, important registrar la sortida per a després tornar a entrar.

Com obtenir les entrades, abonaments i polseres de contacte?

Les entrades diàries es poden comprar físicament al lloc d’atenció de la piscina o a l’ajuntament.

Els abonaments es poden comprar físicament a l’ajuntament i lloc d’atenció de la piscina o bé es poden comprar on-line a través de la aplicació apuntaT.com disponible per a Android i IOS.

En cas de que en comprem varis o comprem abonaments familiars ens haurem de dirigir al lloc d’atenció de la piscina o a l’ajuntament per a associar cada abonament a cada usuari.

Les polseres es poden recollir a l’ajuntament o al lloc d’atenció de la piscina per a que siguin associades a cada usuari.

 

Funcionament de l’aplicació apuntaT.com

Ens podem descarregar l’aplicació des de Google Play o Apple App Store. Una vegada ens haguem registrat (en cas de que ja no ho estiguem). Si no tenim associat l’Ajuntament de Vila-rodona des de la finestra “Els meus club” i afegint-lo utilitzant el buscador.

 

imagen.png (14 KB)

 

Per a comprar els abonaments o accedir a les instal·lacions amb el codi QR cliquem sobre “Els meus clubs” i busquem Vila-rodona.

 

1.png (96 KB)

 

Des de la vista de detalls de l’ajuntament podem demanar els codis per a l’entrada i la sortida de la piscina (recordem que només funcionarà si l’usuari te un abonament actiu).

 

2.png (6 KB)

 

Aquests botons ens generaran un codi QR que podrem utilitzar una vegada dins dels següents 60 segons.

 

Dins de la mateixa vista també tindrem una llista dels abonaments que tenim. També veiem els articles disponibles per a comprar on-line.

 

3.png (2 KB)

 

Al clicar sobre algun dels abonaments serem redirigits a la finestra de pagament amb targeta:

 

4.png (25 KB)5.png (16 KB)

 

  • PLAÇA DELS ARBRES, 7 (Planta Baixa)
  • 43814, Vila-rodona (Tarragona)
  • 977638006
  • ajuntament@vila-rodona.cat

Fem servir cookies per oferir un servei millor. Si continua navegant, considerem que n'accepta l'ús. OK | Mes informació