Normes Pàdel Vila-rodona

 

Reserva i pagament a través de "ApuntaT"

- Per reservar a través de l'app o la web, la persona que faci la reserva, ha de convidar als altres 3 integrants de la partida, confirmar-los, i fer el pagament de tota la partida amb targeta o amb crèdit d'apuntaT (si es té el moneder virtual ple). Només d'aquesta manera, la partida queda validada i es podrà accedir a les pistes.

Si qui vingui a jugar no té usuari, hi ha 3 usuaris anomenats "Convidat 1","Convidat 2" i "Convidat 3" que són per omplir les partides.

Per accedir a la pista, s'ha d'entrar a la reserva (per web o app) i apretar al botó d'obrir portes.(Accessible 5 minuts abans de l'inici de reserva)

 

- Es poden utilitzar els vestidors del Pavelló dins l'horari d'obertura del mateix

 

Reserva i pagament al Pavelló

-Si es prefereix reservar i pagar al Pavelló com fins ara, es pot enviar whatsapp o trucar en horari d'obertura del mateix, i abans de l'inici de la partida, passar a recepció a fer el pagament i agafar claus de la pista.

 

 

-Important: Les reserves per "ApuntaT" que no siguin validades en 24 hores, desapareixeran i deixaran la pista lliure per altres reserves.

  • PLAÇA DELS ARBRES, 7 (Planta Baixa)
  • 43814, Vila-rodona (Tarragona)
  • 977638006
  • ajuntament@vila-rodona.cat

Fem servir cookies per oferir un servei millor. Si continua navegant, considerem que n'accepta l'ús. OK | Mes informació